Originele en gezonde traktaties: maak feesten gezonder en leuker

Traktaties zijn een essentieel onderdeel van feesten en vieringen. Ze brengen vreugde en brengen mensen samen. Traditioneel bestaan traktaties vaak uit suikerrijke lekkernijen, maar de trend verschuift geleidelijk naar gezondere opties. In deze blog gaan we enkele originele en gezonde traktaties verkennen, zodat je jouw volgende feestje kunt vieren zonder schuldgevoelens over ongezond eten.

Lees meer »

10 onweerstaanbare kraamcadeaus die altijd in de smaak vallen.

Het uitkiezen van een perfect kraamcadeau kan soms een uitdaging zijn, vooral als de ouders in spé geen geboortelijst hebben. Je wilt iets geven dat zowel nuttig als betekenisvol is voor de nieuwe ouders en hun baby. Gelukkig zijn er tal van opties die altijd in de smaak vallen en de ouders zullen waarderen. In deze blog ontdek je tien onweerstaanbare kraamcadeaus die het hart van de kersverse ouders zeker zullen verwarmen.

Lees meer »

Op vakantie met kinderen. Een onvergetelijk avontuur! Inclusief checklist.

De zomervakantie is eindelijk in zicht en dat betekent dat het tijd is om te genieten van quality time met het hele gezin. Het plannen van een vakantie met kinderen kan echter een uitdaging zijn. Van het vinden van kindvriendelijke accommodaties tot het plannen van activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Maar maak je geen zorgen! In deze blog zal ik je begeleiden bij het plannen van een geweldige vakantie met kinderen en we zullen zelfs een handige checklist delen om ervoor te zorgen dat je niets vergeet.

Lees meer »

Ben jij een mama die stiekem niet zonder haar Gsm kan?

In de moderne wereld zijn smartphones uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Ze bieden talloze voordelen, zoals directe communicatie, toegang tot informatie en entertainment en handige apps die ons leven vergemakkelijken. Maar voor sommige moeders kan de afhankelijkheid van hun smartphone een dubbelzijdig zwaard zijn. Hoewel het handig is om altijd bereikbaar te zijn en te kunnen multitasken, kan het ook leiden tot een gevoel van verslaving en het verwaarlozen van belangrijke momenten met de kinderen.In deze blog ga ik dieper in op de vraag: ben jij een mama die stiekem niet zonder haar gsm kan?

Lees meer »

Het organiseren van een babyshower.

Een babyshower is een geweldige manier om de komst van een nieuwe baby te vieren en om de aanstaande moeder te verwennen. Het regelen van een babyshower kan echter overweldigend zijn, vooral als het je eerste keer is. 

Lees meer »

Thuiswerken met kinderen: 5 tips

De afgelopen jaren is thuiswerken steeds populairder geworden. Dit wordt vooral gezien als een manier om meer balans tussen werk en privéleven te creëren. Maar wat als je kinderen hebt?Thuiswerken met kinderen kan een enorme uitdaging zijn en ik kan dat heel goed weten:-)In deze blog zal ik wat tips en strategieën bespreken om thuiswerken met kinderen zo succesvol mogelijk te maken.

Lees meer »