• Kwaliteit en veiligheid
  • Gratis verzending vanaf 100€ (binnen België)
  • Maatwerk mogelijk

Ben jij een mama die stiekem niet zonder haar Gsm kan?

In de moderne wereld zijn smartphones uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Ze bieden talloze voordelen, zoals directe communicatie, toegang tot informatie en entertainment en handige apps die ons leven vergemakkelijken. Maar voor sommige moeders kan de afhankelijkheid van hun smartphone een dubbelzijdig zwaard zijn. Hoewel het handig is om altijd bereikbaar te zijn en te kunnen multitasken, kan het ook leiden tot een gevoel van verslaving en het verwaarlozen van belangrijke momenten met de kinderen.In deze blog ga ik dieper in op de vraag: ben jij een mama die stiekem niet zonder haar gsm kan?

Lees meer »

Het organiseren van een babyshower.

Een babyshower is een geweldige manier om de komst van een nieuwe baby te vieren en om de aanstaande moeder te verwennen. Het regelen van een babyshower kan echter overweldigend zijn, vooral als het je eerste keer is. 

Lees meer »

Thuiswerken met kinderen: 5 tips

De afgelopen jaren is thuiswerken steeds populairder geworden. Dit wordt vooral gezien als een manier om meer balans tussen werk en privéleven te creëren. Maar wat als je kinderen hebt?Thuiswerken met kinderen kan een enorme uitdaging zijn en ik kan dat heel goed weten:-)In deze blog zal ik wat tips en strategieën bespreken om thuiswerken met kinderen zo succesvol mogelijk te maken.

Lees meer »