Veilig betalen kan bij ons: online, via overschrijving of cash gebeuren.

Online via bancontact
Voor de verwerking van onze online betalingen werken wij samen met payment service provider Mollie. Je hebt de mogelijkheid om te betalen via Bancontact/Mister Cash. Alle betalingen gebeuren in een veilige omgeving. Mollie is hiervoor PCI DSS gecertificeerd. 

Via overschrijving
Wij bezorgen na de bestelling, per mail, een orderbevestiging, waar de juiste betaalgegevens op staan vermeld. Uw aankopen + de eventuele kosten voor verzending worden in vermeld.

Het totaalbedrag, zoals vermeld op de orderbevestiging, moet binnen de 5 kalenderdagen overgeschreven worden op rekeningnummer:

IBAN: BE11 9796 3614 0048
BIC: ARSPBE22

Op naam van: Teresa Augello, Lange Pennincstraat 43 te 2800 MECHELEN

Opgelet ! Vergeet niet om uw ordernummer bij de mededeling toe te voegen.

De gereserveerde accessoires worden 5 kalenderdagen bijgehouden. Hebben we na die 5 kalenderdagen nog steeds geen betaling ontvangen of iets vernomen, dan worden de goederen terug te koop aangeboden.

Offertes hebben en geldigheidstermijn van 7 dagen (vanaf verzenddatum). Alle opdrachten worden bij Gifts and things voor aanvang van de opdracht op voorhand betaald. De aankoop van materialen en in productie gaan gaat in van zodra het totaalbedrag voldaan is. Bij grote bestellingen is werken op basis van een voorschot van 50% ook mogelijk. Hiervoor zijn andere voorwaarden van toepassing.

Cash betalen
U kiest om cash te betalen, geen probleem, maar dit kan enkel als u de goederen komt afhalen op de maatschappelijke zetel (Lange Pennincstraat 43, 2800 MECHELEN)

U kan ter plaatse alsnog kiezen om cash of via bancontact te betalen!