Welkom bij Gifts and Things!

Bij Gifts and Things geloven we dat een perfect cadeau niet alleen een voorwerp is, maar een betekenisvolle uiting van genegenheid, vreugde en waardering.
Mijn passie voor unieke geschenken heeft geleid tot het ontstaan van deze webshop, waar ik een scala aan bijzondere items aanbied om speciale momenten te vieren.

Bij Gifts and Things streven we naar een buitengewone winkelervaring voor onze klanten. Weliswaar online maar afhalen kan ook in het prachtige Mechelen!

Naast onze zorgvuldig samengestelde collectie, willen we je ook inspireren en ondersteunen bij het vinden van het perfecte cadeau.
Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor jezelf, een verjaardag, een jubileum, een huwelijk of gewoon om iemand te laten weten dat je om hen geeft, we hebben iets speciaals voor elke gelegenheid.

We hopen dat Gifts and Things je zal helpen om je dierbaren te verrassen en hun harten te verwarmen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze webshop te bezoeken en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau.


Over mij:
Geboren in België, afkomstig van een Belgische mama en een Italiaanse papa
- Gelukkig getrouwd sinds 2001
- Mama van 3 kids (2 jongens, 1 meisje)

Waarvan mijn hartje van smelt:
- Chocolade
- Koffie
- Pasta of course ;-)
- Een rozeeke of een lekkere kriek on the rocks

Hobby's e.a.
- Reizen: vooral Italië maar andere landen kunnen mij ook bekoren
- Creatief bezig zijn (uiteraard)
- Een boek lezen of een goede serie/film op Netflix bekijken


Mijn naam is Teresa en ik ben de oprichtster van Gifts and Things.
Het begon allemaal met mijn liefde voor het geven van cadeaus. Ik genoot ervan om mensen te verrassen met attent gekozen geschenken, ik zag hoeveel vreugde het bracht in hun leven.
Dit inspireerde me om mijn eigen onderneming te starten, waar ik anderen zou kunnen helpen om datzelfde gevoel van vreugde en waardering te ervaren.

Als een gepassioneerde ontdekker van unieke en creatieve items, heb ik persoonlijk elk product in onze collectie zorgvuldig gemaakt of geselecteerd. Elk item is met liefde en zorg gecreërd en ik hoop dat je dezelfde vreugde ervaart bij het geven en ontvangen ervan. Geïnspireerd door al het moois in onze wereld, van kleuren die in de natuur te vinden zijn tot gebouwen, de maan en de zee, van mijn 3 katten: Marcel, Lilou en Lima, ...
Af en toe heb ik een helder beeld van hoe ik mijn volgende collectie vorm wil geven, terwijl ik andere keren juist geïnspireerd raak door de materialen en kleuren om iets unieks te creëren.

Liefs,
Teresa