• Kwaliteit en veiligheid
  • Gratis verzending vanaf 100€ (binnen België)
  • Maatwerk mogelijk

Het moment weet ik nog precies.
In de zomer van 2019, op een creatieve markt in mijn woonplaats Mechelen waar ik ondertussen al sinds 2000 er woon met mijn man Kris en 3 kids Diëllo - Tiany en onze laatste spruit Amaro. 

Ik dwaal af van het verhaal :-) dus, ik zag op die markt erg leuke dingen, alles zelfgemaakt vermits het een creatieve markt was en dacht, Wow! Echt? En toen ging het snel, mijn creatieve ziel en ‘iets met mijn handen doen’ ging in top versnelling, ik ben nu eigenaar en ontzettend blij met deze stap.

GIFTS AND THINGS LIGT IN MIJN HART
Mijn hart ligt bij het verhaal van dingen, hoe leg je zoiets uit? Mijn missie is dan ook zoveel mogelijk van deze feel good weer te verpreiden met Gifts and Things!

TROTS
Ik ben ontzettend trots, blij en dankbaar. Ik kijk er naar uit om op zoek te gaan naar nieuwe feel good jewelry & stuff, natuurlijk met dan een deel handgemaakt en een deel afkomstig van super leuke leveranciers.

GA JE MEE
Ga je mee op mijn avontuur? Ik hou je graag op de hoogte van wat ik vind en maak via social media news. Als je suggesties, ideeën hebt of met mij wat wilt delen dan hoor ik heel graag van je. Neem hier contact op, dat lijkt me super leuk!

Kus,
Teresa