Verkooppunt:

Heb jij zelf een cadeauwinkel, schoonheidssalon, kapperszaak, kledingwinkel, lifestylezaak enz. en een hart voor handgemaakt, altijd op zoek naar unieke stukken en wil je samenwerken met een Belgisch merk?

Contacteer me even,  we bekijken samen naar de mogelijkheden!

Ben jij een Gifts and things fan en heb je een idee voor een verkooppunt, een fysieke zaak die je zelf kent en waar je ook winkelt? Laat me dan even iets weten en dan bekijk ik dit, misschien kan je voortaan ook terecht in jouw favoriete winkel voor het Gifts and things assortiment!


Homesale:

Een leuk moment onder vrienden! Op een avond, een namiddag of in een weekend? Op een bepaald tijdstip gezellig allemaal samen, of leuk doorlopend: je komt als het je past. Hoe dan ook, wat je ook kiest, wij maken er iets heel gezelligs van!

Het enige wat we nodig hebben is ruimte (bij voorkeur een grote tafel) om onze spullen netjes op te presenteren.

Gifts and things komt met de volledige collectie naar jou toe, alles wat aangekocht wordt kan meteen mee naar huis genomen worden, eventuele bijbestellingen worden nagestuurd naar de gastvrouw.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom staat er geen maximum op het aantal aanwezigen. Minimum heb je liefst zo’n 7 enthousiaste vrienden, familie, buren, kennissen, ..., daarom nodig je best een vijftiental personen uit. Niet iedereen kan immers aanwezig zijn. Zorg eventueel voor een hapje en/of drankje voor de gasten. Koffie en taart kan natuurlijk ook ;-)

TIP: Je kan ook een event maken op Facebook.

Betalen kan zowel cash, met bancontact of met creditkaart. Er is geen enkele aankoop verplichting!

Als dank voor je gastvrijheid, krijg je 10% op de verkoop, die kan je onmiddellijk gebruiken. Is de verkoopsomzet hoger dan 350€, dan krijg je nog een extra geschenkje!

Overtuigd? Contacteer me dan en leg jouw homesale vast!

© 2019 - 2022 giftsandthings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel